mail_icon
phone_icon

Bel ons:
088 - 238 3700

Bevallingslijn (24/7 bereikbaar):
088 - 238 3773

aanmelden_icon

Aanmelden voor kraamzorg?

Aanmelden

Bevalling

Btk kraamzorg voor al uw kraamperiode

Bevalling

Na negen maanden zwangerschap is het moment daar: je gaat bevallen van je baby. Dit is een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet. Het is belangrijk dat je zo ontspannen  mogelijk aan je bevalling begint en goed bent voorbereid. Wij helpen jou graag hiermee en geven je tips.  Ook vind je informatie over het bevallen thuis en over het bevallen in het ziekenhuis en hoe onze speciaal opgeleide kraamverzorgende jou helpt tijdens en vlak na de geboorte van je baby. Klik hier voor meer informatie over ons partusteam

De verloskundige zal met jou bespreken waar jij het liefste wilt bevallen: thuis of in het ziekenhuis. Heb je nog geen idee? Lees dan de overwegingen om thuis of in het ziekenhuis te bevallen. Als je het prettig vindt, kun je bijvoorbeeld een geboorteplan maken. Hierin leg je afspraken vast en benoem je wat je prettig vindt voor, tijdens en na de bevalling. Vraag de verloskundige hierna.

kraamzorg nodig?

Aanmelden

BTK-kraamzorg voor de beste kraamzorg 2

Kraamverzorgenden met een hart van goud

Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om je kraamtijd zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Maak kennis met onze teams

Zwanger?

Er komt van alles op je af…

Goed bedoelde adviezen, noodzakelijke tips… hoe maak je het onderscheid? Met onze kennis en ervaring hebben we een handige pagina gemaakt met tips voor een gezonde zwangerschap. Ook vind je informatie over de benodigdheden voor je bevalling en nog veel meer.

Lees er alles over

vogel

Score | BTK Kraamzorg

Klanttevredenheid

Bij BTK Kraamzorg staat de kwaliteits- en serviceverlening hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat BTK Kraamzorg een hoge klanttevredenheid kent. Hier zijn wij trots op.

De cliënt wordt tijdens de kraamperiode telefonisch benaderd en gevraagd of alles naar wens en conform afspraak verloopt. Ook na de kraamperiode vragen wij digitaal feedback. Mede door deze uitkomsten kunnen wij sturen op zowel de kwaliteit van de organisatie als op de kraamzorg.