mail_icon
phone_icon

Bel ons:
088 - 238 3700

Bevallingslijn (24/7 bereikbaar):
088 - 238 3773

aanmelden_icon

Aanmelden voor kraamzorg?

Aanmelden

Ons partusteam

Btk kraamzorg voor al uw kraamperiode

Ons partusteam

Gespecialiseerde kraamverzorgenden

Je kunt onze  kraamverzorgende al vroeg inschakelen bij de bevalling. Onze kraamverzorgenden zijn specifiek opgeleid om de verloskundigen bij de bevalling te assisteren; thuis of in het ziekenhuis. Daarnaast worden ze ook continu bijgeschoold. Bovendien kan het voor jou en je partner fijn zijn om extra ondersteuning te krijgen, terwijl de verloskundige zich focust op de bevalling. Je kraamverzorgende kan bijvoorbeeld pijn of ongemak verlichten met massages en meedenken over prettige baarhoudingen en jou daarbij ondersteunen. De kraamverzorgende die assisteert bij de bevalling blijft indien mogelijk in de kraamperiode.

Meer informatie

Heb je vragen over onze kraamzorg?

Stel een vraag

Kraamzorg nodig?

Aanmelden

BTK kraamzorg partusteamklein
Score | BTK Kraamzorg

Klanttevredenheid

Bij BTK Kraamzorg staat de kwaliteits- en serviceverlening hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat BTK Kraamzorg een hoge klanttevredenheid kent. Hier zijn wij trots op.

De cliënt wordt tijdens de kraamperiode telefonisch benaderd en gevraagd of alles naar wens en conform afspraak verloopt. Ook na de kraamperiode vragen wij digitaal feedback. Mede door deze uitkomsten kunnen wij sturen op zowel de kwaliteit van de organisatie als op de kraamzorg.