mail_icon
phone_icon

Bel ons:
088 - 238 3700

Bevallingslijn (24/7 bereikbaar):
088 - 238 3773

aanmelden_icon

Aanmelden voor kraamzorg?

Aanmelden

Kraamzorg

Btk kraamzorg voor al uw kraamperiode

Kraamzorg

Eindelijk is het dan zover! Negen maanden lang heb je naar dit moment uitgekeken. Je maakt kennis met je kindje, je komt zelf bij van de bevalling en je staat samen met jouw gezin in de belangstelling. Onze kraamverzorgende staat voor je klaar! Zij stemt haar zorg af op jouw wensen en verwachtingen. In deze periode is het belangrijk dat iemand jou begrijpt, jou vertrouwen geeft en je twijfels wegneemt. Tijdens de kraamtijd leren we je steeds meer zodat je aan het einde van de kraamweek als zelfverzekerde moeder staat samen met je gezin.

BTK-kraamzorg-15

Kraamzorg nodig?

Aanmelden

BTK-kraamzorg voor de beste kraamzorg 2

Kraamverzorgenden met een hart van goud

Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om je kraamtijd zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Maak kennis met onze teams

Zwanger?

Er komt van alles op je af…

Goed bedoelde adviezen, noodzakelijke tips… hoe maak je het onderscheid? Met onze kennis en ervaring hebben we een handige pagina gemaakt met tips voor een gezonde zwangerschap. Ook vind je informatie over de benodigdheden voor je bevalling en nog veel meer.

Lees er alles over

vogel

Score | BTK Kraamzorg

Klanttevredenheid

Bij BTK Kraamzorg staat de kwaliteits- en serviceverlening hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat BTK Kraamzorg een hoge klanttevredenheid kent. Hier zijn wij trots op.

De cliënt wordt tijdens de kraamperiode telefonisch benaderd en gevraagd of alles naar wens en conform afspraak verloopt. Ook na de kraamperiode vragen wij digitaal feedback. Mede door deze uitkomsten kunnen wij sturen op zowel de kwaliteit van de organisatie als op de kraamzorg.