mail_icon
phone_icon

Bel ons:
088 - 238 3700

Bevallingslijn (24/7 bereikbaar):
088 - 238 3773

aanmelden_icon

Aanmelden voor kraamzorg?

Aanmelden

Één op één kraamzorg

Btk kraamzorg voor al uw kraamperiode

Één op één kraamzorg

BTK Kraamzorg biedt jou één kraamverzorgende in de kraamperiode. Wij vinden het belangrijk dat je je prettig en vertrouwd voelt bij haar. Juist in deze intieme  periode waarin je een mix van gevoelens ervaart: liefde, blijdschap, geluk en trots maar ook zorgen en onzekerheid.  Dan is het fijn om je veilig te voelen en een baken van rust en steun te hebben waarop jij en jouw gezin met alle vragen kan terugvallen.

Meer informatie

Heb je vragen over onze kraamzorg?

Stel een vraag

BTK-kraamzorg voor de beste kraamzorg 2

Kraamverzorgenden met een hart van goud

Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om je kraamtijd zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Maak kennis met onze teams

Zwanger?

Er komt van alles op je af…

Goed bedoelde adviezen, noodzakelijke tips… hoe maak je het onderscheid? Met onze kennis en ervaring hebben we een handige pagina gemaakt met mooie tips leest, links naar handige websites.. en meer!

Lees er alles over

vogel

Score | BTK Kraamzorg

Klanttevredenheid

Bij BTK Kraamzorg staat de kwaliteits- en serviceverlening hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat BTK Kraamzorg een hoge klanttevredenheid kent. Hier zijn wij trots op.

De cliënt wordt tijdens de kraamperiode telefonisch benaderd en gevraagd of alles naar wens en conform afspraak verloopt. Ook na de kraamperiode vragen wij digitaal feedback. Mede door deze uitkomsten kunnen wij sturen op zowel de kwaliteit van de organisatie als op de kraamzorg.