mail_icon
phone_icon

Bel ons:
088 - 238 3700

Bevallingslijn (24/7 bereikbaar):
088 - 238 3773

aanmelden_icon

Aanmelden voor kraamzorg?

Aanmelden

Kraamtijd naar wens

Btk kraamzorg voor al uw kraamperiode

Kraamtijd naar wens

Hoe jij de kraamzorg ook wilt, wij sluiten aan bij jouw wensen. In overleg met de kraamverzorgende worden de werktijden bepaald die het beste passen in jouw persoonlijke gezinssituatie. Misschien wil je vooral de eerste dagen van de kraamperiode veel zorg of vind je juist de zorg voor jouw oudere kinderen of partner belangrijk. Of wil je samen genieten van een ontbijtje op bed? Wat maakt jouw kraamtijd onvergetelijk? Vertel het ons!

Flexibele uren / ook ’s avonds en ’s nachts

Voor iedereen is de behoefte aan kraamzorg verschillend en afhankelijk van de  gezinssituatie. Bij BTK Kraamzorg bepaal je daarom zelf of  je de basis aantal kraamzorguren voldoende vindt of dat je meer uren wilt inkopen. Samen met de kraamverzorgende maak je op de eerste dag van de zorg een verdeling van de werkzaamheden en uren. Tijdens het intakegesprek ontvang je hier uitgebreide uitleg over. Om de kwaliteit van zorg te garanderen, vragen wij je minimaal drie aaneengesloten uren per dag af te nemen. Hoe je deze uren invult, je houdt steeds dezelfde kraamverzorgende!

BTK-kraamzorg-30

Meer informatie

Heb je vragen over onze kraamzorg?

Stel een vraag

Kraamzorg nodig?

Aanmelden

Score | BTK Kraamzorg

Klanttevredenheid

Bij BTK Kraamzorg staat de kwaliteits- en serviceverlening hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat BTK Kraamzorg een hoge klanttevredenheid kent. Hier zijn wij trots op.

De cliënt wordt tijdens de kraamperiode telefonisch benaderd en gevraagd of alles naar wens en conform afspraak verloopt. Ook na de kraamperiode vragen wij digitaal feedback. Mede door deze uitkomsten kunnen wij sturen op zowel de kwaliteit van de organisatie als op de kraamzorg.