mail_icon
phone_icon

Bel ons:
088 - 238 3700

Bevallingslijn (24/7 bereikbaar):
088 - 238 3773

aanmelden_icon

Aanmelden voor kraamzorg?

Aanmelden

Uren en kosten

Btk kraamzorg voor al uw kraamperiode

Uren en kosten

Het aantal zorguren stemmen wij af op jouw persoonlijke situatie. Tijdens het  intakeoverleg bespreken we samen jouw wensen en omstandigheden en hoeveel zorg je krijgt. Het aantal zorguren kan veranderen in de kraamweek als dit nodig is. Bijvoorbeeld als jij of je kindje langer in het ziekenhuis moeten blijven of als de voeding nog niet goed verloopt. Jouw verloskundige en kraamverzorgende overleggen dit met jou in de kraamweek.

Uitgestelde kraamzorg of couveuse nazorg

Als je kindje na de kraamperiode van tien dagen uit het ziekenhuis komt dan bieden wij uitgestelde kraamzorg of couveuse nazorg. Neem contact op met je zorgverzekeraar om na te vragen of je hiervoor in aanmerking komt.

Extra uren kraamzorg?

Indien je behoefte hebt aan meer kraamzorguren dan kan dat. Tegen het vastgestelde tarief van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) kun je extra uren bijkopen. Neem hiervoor contact met ons op via 088 – 238 37 00.

Kosten

Kraamzorg valt in Nederland onder de basisverzekering. Dit betekent dat iedere verzekering de kosten van de standaard kraamzorguren vergoedt. Wel wordt er een eigen bijdrage per uur berekend. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook de kosten van de eigen bijdrage. Hiervoor kun je het beste even contact opnemen met jouw zorgverzekeraar.

BTK Kraamzorg heeft met alle zorgverzekeraars contracten, ook in 2019

Meer informatie

Heb je vragen over onze kraamzorg?

Stel een vraag

Kraamzorg nodig?

Aanmelden