mail_icon
phone_icon

Bel ons:
088 - 238 3700

Bevallingslijn (24/7 bereikbaar):
088 - 238 3773

aanmelden_icon

Aanmelden voor kraamzorg?

Aanmelden

Over BTK Kraamzorg

Btk kraamzorg voor al uw kraamperiode

Eén kraamverzorgende gedurende de kraamperiode

Wensgerichte zorg: geef je wensen aan voor de ideale kraamtijd!

Hoge klanttevredenheid van een 9,4

Over BTK Kraamzorg

BTK Kraamzorg is een kleinschalige en dynamische kraamzorgorganisatie die kraamzorg levert in geheel Twente, de Stedendriehoek (omgeving Deventer, Zutphen, Apeldoorn) en de omgeving van Hardenberg/Dedemsvaart. Kwaliteit staat bij BTK Kraamzorg hoog in het vaandel naast persoonlijke zorg.

BTK Kraamzorg levert kraamzorg door één kraamverzorgende per gezin. Dat zorgt voor vertrouwen en rust in een hectische periode. Onze kraamverzorgenden werken  wensgericht en zorgen voor een hartverwarmende en gezellige kraamperiode met persoonlijke zorg voor moeder, kind en de rest van het gezin.

BTK-kraamzorg-alleen-het-beste-is-genoeg-5

Klanttevredenheid

Bij BTK Kraamzorg staat de kwaliteits- en serviceverlening hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat BTK Kraamzorg een hoge klanttevredenheid kent. Hier zijn wij trots op.

De cliënt wordt tijdens de kraamperiode telefonisch benaderd en gevraagd of alles naar wens en conform afspraak verloopt. Ook na de kraamperiode vragen wij digitaal feedback. Mede door deze uitkomsten kunnen wij sturen op zowel de kwaliteit van de organisatie als op de kraamzorg.

Score | BTK Kraamzorg

Alleen het beste is goed genoeg

Werkwijze

Diverse vaders en moeder deelden hun ervaringen

Laat je inspireren